8 septembrie 2010

Noul videoclip marca Guess Who

Mă refer la videoclipul pentru melodia Unu altu'. Îmi place foarte mult ideea şi subliniază foarte bine ideea melodiei: anume cum te poate strivi destinul în palmă sau să te ridice până la al 9lea cer.

Pentru puturoşi sau cei ce suferă de prejudecăţi şi nu au de gând să dea click pe linkul de mai jos, am să fac un mic rezumat, poate vă stârnesc puţin interesul. În videoclip sunt doi tipi îmbrăcaţi la patru ace ce joacă Monopoly. Au o vestimentaţie de tip business şi reprezintă baronii democraţiei din România.
Pe tabla de Monopoly sunt prezentaţi mai mulţi oameni care au de suferit în funcţie de mişcările baronilor. Totul, bineînţeles se petrece pe bătaia melodiei. De exemplu, la versul "e regulă, femeia stă cu tine până pleacă cu altul" îl prezintă pe un tip cu o tipă pe care o pierde din cauză că şi-a pierdut hotelul (adică averea, dar hotelul e traducerea în contextul Monopoly).

Felicitări Lau pentru melodie (şi nu numai asta) şi felicitări Spike. Din câte am înţeles el a venit cu ideea videoului.


Link către videoclip

Un comentariu: