21 noiembrie 2010

World of Games România - comunitate de gaming pentru toți


World of Games România


Pentru toți gamerii, semi-gamerii sau amatorii de jocuri, fac o invitație călduroasă în comunitatea WoG România. Fie că aveți o problemă într-un joc, fie că pur și simplu doriți să discutați despre ele sau să vă simțiți printre gameri, aici e locul vostru!

Comunitatea are o vechime de 3 ani, prima dată funcționând sub numele de World of Gothic România, fiind o comunitate dedicată seriei Gothic. Deși am păstrat pasiunea pentru seria de jocuri RPG, discuțiile elaborate referitoare la gaming pe ansamblu ne-au determinat să ne lărgim orizontul. Inevitabil în 2009 s-a produs schimbarea, datorită unor probleme tehnice.

Cea mai importantă componentă a comunității este reprezentată de forum, locul unde au loc toate discuțiile, atât despre gaming de toate felurile, cât și despre orice alt subiect dorit de utilizatori - bineînțeles în limitele decenței -. În afara forumului, comunitatea conține și un portal cu știri, reviews și secțiune de download și o galerie foto.

Pentru a păstra tradiția de fani ai seriei Gothic, administratorul a creat un mic MMO, numit simplu: Gothic MMO. A fost conceput în onoarea primului joc din serie, Gothic 1 și a preluat mare parte din acțiunea jocului, dar la o scară mult mai mică și mai ales online. Un proiect mic, dar simpatic.
Jocul poate fi accesat: aici

Pentru cei care își crează un cont, vă invităm să faceți o scurtă prezentare în secțiunea Diego's hut, din cadrul forumului. Un thread cu un titlu personalizat (preferabil diferit de cele clasice de tipul: salut, bună) și numele vostru. Oferiți informații relevante și mai ales, în domeniu! Ce jocuri vă plac cel mai mult, ce jucați în momentul respectiv și care sunt cele mai bune performanțe ale dumneavoastră.

Întregul proiect este coordonat de către Glumetzul. Moderatorii pe forum sunt Ryder, Legion, Ashendar și Bamfy. Articolele și portalul în sine sunt administrate de către Glumetzul, mc9407 și Patrunjelul (iNyan).

Acestea fiind zise, accesați linkul de sub poză pentru a fi direcționați în comunitatea noastră. Mult noroc! :)

2 comentarii: