10 mai 2011

Lansarea revistei „Avangarda Literară”



     Într-un final triumfător, revista va face ochi. Este vorba despre „Avangarda Literară”, proiect susținut de Cenaclul Literar Cerul, în cadrul Casei de Cultură a Studenților, prin coordonarea lui Florin Chiriac.
     Care-i scopul? În primul rând promovarea abilităților literare și îmbunătățirea lor, pentru a le transforma în talente. În al doilea rând exprimare liberă, la urma urmei arta are un mesaj de transmis; mesajul nostru, printre altele este că trebuie să ne întoarcem la artă, să apreciem mai mult frumosul și să încurajăm lucrurile constructive. Proiectul nostru nu e nimic altceva decât o aducere aminte a faptului că mai există și alte interese în această țară minunată - dar, de rușine, nu recunoaștem asta - decât tabloide, vicii și preocupări materiale.

     Lansarea va avea loc la ora 17:00, ca în jurul orei 19:00 să avem un concert. Astfel avem parte de un cadru oficial, însă nu uităm că suntem tineri, că ne adresăm tinerilor și că ne plac activitățile tinerești. Așadar - și prin urmare - vă așteptăm, cu mic cu mare, vineri, 13 mai la lansare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu